Wat is een plus size model

Grote maten kleding dames

Van wat ik gezien heb van de “plus size” modellenwereld, wordt de term “plus size” gebruikt om een verscheidenheid van lichaamsvormen te beschrijven. In sommige hoeken van de modewereld wordt het begrip overgewicht omgedraaid; men spreekt van “icious” of “weighty” zoals in “that heavy lady” of “thatHeavy Girl”. Dit zijn glansbewijzen op hetzelfde idee: een hoger gewicht in de taille impliceert maat, vorm, proporties, ordening en sexappeal. De term “plus size” wordt ook op een positieve manier gebruikt, om een modetrend te beschrijven voor een vrouw met een maatje meer, onderzoekers gingen zelfs zo ver om de term “sexy skinny” te munten, met een afslankende illusie.

De plus size is een containerbegrip geworden dat alles boven maat 14 betekent. De term is echter afgeleid van de oorspronkelijke term “extra large”, de term “plus” suggereert natuurlijk een slanker, slanker en net zo gespierd lichaam. Door voor te gaan wordt er steeds minder aandacht besteed aan de werkelijke maat, ik zeg minder want als het om het menselijk lichaam gaat is minder meer. Door deze informatie te kennen kunnen fans en consumenten op een meer persoonlijk niveau beslissen welke maat zij hebben.

De term “plus size” is op vele manieren verdraaid om een persoon het recht te ontzeggen zijn eigen maat en gewicht te kiezen. Veel portretten in de media geven alleen het tegenovergestelde weer van wat plus size modellen uitstralen. Uitersten gaan in de richting van een model met de maat van een kleine beginneling, en zich bezig houden met hun maat is goed. Maar een maat 10 – voor de eenvoud niet in overeenstemming met de richtlijnen – wordt als “groot” beschouwd. De meeste mensen zullen negatief reageren op de term groot, wat gewoon niet waar is. Als u een plus size model zoekt om mee te praten, zult u merken dat u begrijpt wat “groot” is.

Er zijn twee verschillende uiteinden van het maatlint; er is een centimeter waar uw lengte boven uw gewicht zou liggen, dan is er een centimeter waar niemand zich zelfs maar zou wagen om naar uw lengte te kijken. De reden hiervoor is dat geweldige modellen met ideale afmetingen zich zo aan de kleding presenteren dat de kleding onmogelijk de lengte kan bereiken of omvatten. Nu de lengte buiten beschouwing wordt gelaten, is het bandje van het zandlopermodel dus gegroeid tot een schaal van 9 op 1,5, waardoor een prachtig symmetrisch zandloperfiguur wordt gepresenteerd.

Tenslotte zijn er een paar wraps in de N love reeks. De N love-reeks omvat alle winkels of markten in Noord-Amerika, West-Europa, Australiƫ en Zuid-Afrika. De producten in het N-assortiment hebben meestal geen fabrieksgarantie, voldoen niet aan de fabricagenormen van een couture modehuis, en zijn niet aanwezig in winkels in winkelstraten. Het N-assortiment heeft slechts twee Retail Only-niveaus, waar een Dameskledingstuk kan worden ondergebracht. Er vinden zelden veranderingen plaats om tegemoet te komen aan het N-assortiment, ze zijn gewoon opgenomen als een optionele lijn. Als een koper N-maat kledingstukken wil aanvragen bij het ontwerpbureau, neemt hij contact op met de Master Make-Up Stylist, die het kledingstuk uploadt.

Lees meer:
Afrikaanse kleding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *