rijdende piloot opleiding

en het zijn volledig gebrevetteerde piloten. Sommige van onze rijschool afgestudeerden hebben al hun commerciële kaart gehaald en solo gevlogen. Een van hen is zelfs failliet gegaan. Omdat ze allemaal hun eigen bedrijf moesten beginnen. Na het afronden van hun verplichte dubbele cockpit opleiding, de verplichte luchtvaart opleiding, behaalden zij hun prive piloten brevet en vervolgens hun licentie om een prive jet te vliegen.

De autorijschool in Theenburg, N- Frappach, kantelt de auto met een snelle polsbeweging. Het gaspedaal werkt soepel en de koppeling is perfect in balans en vlot. Je krijgt uitstekende instructie waardoor je goed kunt sturen en snel reageert in een bocht. De school ligt in de buurt van Eindhoven en op ongeveer anderhalf uur rijden van het centrum. Het mooiste is dat het een volledig gediplomeerde en gecertificeerde rijschool is die je onder alle weersomstandigheden kan leren autorijden. De uniformen die ze gebruiken bij de opleiding zijn kleurrijk gemaakt. De school beroemt zich op het aanbieden van een van de beste rijexamen Centra in Nederland.

De prijzen voor de lessen zijn redelijk en kosten niet veel. In de prijs is zowel de benzine als de prijs voor de Mechanics Inspection inbegrepen. De school heeft een goede staat van dienst in de racewereld. Het racecircuit ligt op 20 km van de school en is een leuke plek om te bezoeken. De school biedt luxe zitplaatsen en zelfs verwarmd water inclusief twee Starbucks. De school bestaat al sinds 1993 en heeft een groot aantal tevreden klanten. De school is erg meegaand en streeft ernaar om het iedereen naar de zin te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *