Ontharingsmethoden

Suikerwax

Sugaring is een oude methode die wordt gebruikt voor ontharing. Hoewel de geschiedenis ervan teruggaat tot het Oude Egypte, werd het later populair in westerse landen (afkomstig uit het Midden-Oosten). Het werd opzettelijk gebruikt in winkels en als ontharingsbehandeling thuis, maar is nu wijd verspreid in de schoonheids- en gezondheidsindustrie en zelfs overgenomen door veel opgeleide professionals op verschillende gebieden: van epileren tot steil maken tot elektrolyse.

Sugaring wordt toegepast met een wrijvingstype kam of een borstel. Om Sugaring te gebruiken als ontharingsmethode, gebruikt de gebruiker ofwel suikerpasta of vloeibare ricinusolie en water. De pasta of ricinusolie wordt op de gewenste plaats aangebracht en dan onmiddellijk met grote kracht naar achteren getrokken (niet het sugaringstaafje). Hierdoor worden de haren en de wortel ervan losgemaakt en duurt het een paar dagen voordat ze weer aangroeien.

Mensen gebruiken ofwel een grote sugaring pincet om de haren te plukken of een kleine sugaring pincet om ze te trimmen. Mini-size sugaring tools zijn handiger om te gebruiken voor mensen met weinig ruimte / beperkingen. Voor dikker haar of ongelijkmatige haartextuur, moet regelmatig gesuikerd worden. Sugaring wordt niet als pijnlijker beschouwd dan harsen. Er wordt echter erkend dat de pijn verschilt van gebruiker tot gebruiker. Voor de meerderheid van de mensen is deze methode draaglijk.

Sugaring wordt gedaan in een salon of thuis. Om de kosten te drukken, kopen veel mensen een kant-en-klare sugaring kit en doen het zelf. Zorg er echter wel voor dat de kit die je koopt van goede kwaliteit is. Om de geschiktheid van de kit voor je huid te testen, breng je een Kit aan op je been; dat is de richting van je haargroei. Als je tevreden bent met de geschiktheid, kun je nu de sugaring pasta op je haar aanbrengen.

Volg de instructies voor het sugaren zorgvuldig op. Suikerbehandelaars zijn speciaal opgeleid om de techniek van het suikeren uit te leggen en u ook te leren hoe u de pasta het beste kunt aanbrengen.

Als u niet tevreden bent met de resultaten van de sugaring, dan heeft elke ontharingsmethode een oplossing. De oplossing kan voor u onbevredigend zijn of juist goed bij uw huid passen. Alleen u kunt beslissen welke techniek van sugaring bij u past.

Ontharingsmethoden zijn nu alledaags. U kunt elke methode kiezen die past bij uw wensen en budget.

Manueel suikeren

Sugaring is een oude methode. Het is goedkoop en gemakkelijk thuis te doen.

De pasta bestaat uit suiker, citroensap en water. Het staat bekend als mehndi, dat de potentie heeft om haargroei te genezen en te bevorderen.

Lees meer:
Groothandel verzorgingsproducten
Bars behandeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *