Hoe prijsafspraken te vermijden

We hebben geen dure managers nodig om onze prijzen concurrerend te houden.

Vaak gestelde vragen

Kan ik meer dan één bestelling krijgen?

Momenteel bieden wij slechts twee leveringsbestellingen aan.

Wij stellen dit voor omdat wij van mening zijn dat, zelfs indien er meerdere klachten zijn over uw product, het hebben van meerdere leveringsopdrachten zal helpen om veel geschillen te vermijden. Bovendien kan dit u ook helpen meer gekwalificeerde klanten te krijgen.

Er is nu een extra optie voor mensen die via een ander voertuig willen leveren. Als u in de EU woont, kunt u uw levering nu ook via een niet-geregistreerde bestelwagen doen, en dan gaan wij failliet. Maar we kunnen nog steeds rozen leveren aan de mensen die buiten de EU wonen, het kost alleen wat meer tijd.

Als u bloemen bestelt, laat u dan een foto zien?

We zijn er trots op dat we volledig open zijn over ons bedrijfsbeleid. En er zijn niet meer “op het scherm” beelden dan er zijn in de offertes die wij u sturen. Als u vragen heeft over een bepaald product, willen wij dat weten! Live chat is ook een optie, met onmiddellijke live klantenservice.

Hoe voorkomt u prijsafspraken met de bloemengroothandel in bloemen?

Focuspray flowers heeft een zeer toegewijde en hard werkende groep van toegewijde en hard werkende leden van de gemeenschap. Zij werken onvermoeibaar en vaak op zeer korte termijn om ervoor te zorgen dat elke bestelling op tijd wordt verzonden.

Als het gebeurt dat u een slecht FedEx pakket ontvangt, zullen wij onmiddellijk contact met u opnemen. En wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u de bloemen en decoraties ontvangt die u hebt besteld.

We zullen snel blijven! De vraag is groot, daarom hebben we een team van professionals nodig om alles zo snel en professioneel mogelijk te leveren. Wij bieden compensatie voor ALLE bestellingen bij een vertraging van een uur, ongeacht de bestemming van de levering.

Wij werken hard om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen, daarom wordt elk pakket dat wij produceren nauwgezet gecontroleerd door ons team voordat het wordt verzonden.

Kweek je rozenblaadjes?

Wij houden van bloemen, van alles en nog wat. Dus ja, we kweken rozen.

In de nabije toekomst willen we alle andere verse bloemen die we kweken ook kunnen aanbieden, dus als u wilt dat we iets sturen dat nog niet beschikbaar is.

Lees meer:
Groothandel bloemen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *