Hoe kies je een zachte zwarte hoed

Ter illustratie, als je nogal verlegen en wispelturige geest je bent alleen op zoek naar een zachte zwarte tint, moet je proberen een hoed in deze kleur als dit zal de meeste vrouwen passen. Langere vrouwen die zijn ook zeer modebewust moet proberen een op maat gemaakte zwarte wedge met een minimum prominente vintage kralen ontwerp, dit zal hun gezicht te markeren en ook hun vrouwelijke kant te benadrukken. Voor vrouwen van middelbare leeftijd met een conservatieve smaak, zal een vilten hoed in grijze tint hen zo goed staan dat je je er heel gelukkig bij zult voelen. Ik heb mijn eigen conclusie en advies samengesteld die de lezers van Hat Kid best in overweging zouden nemen. Om spectaculair voor de dag te komen moet je een unieke hoed kopen die zeker niet je vriend is. Overweeg om hem te kopen bij je outfit en je leeftijd.

Een dame die een nette handtas draagt, een broekpak draagt, haar haar heeft opgebonden en ook haar oren heeft gespitst, zou nooit een slappe, zorgeloze hoed van het Old Hollywood-type moeten dragen. Wat zij draagt is de kwintessens van een serieuze dame. Als zij een beeld van zichzelf wil projecteren naar mensen uit grote intervallen van het leven zou deze voorzichtige vrouw een klassieke kralen design hoed moeten proberen. Door te kiezen voor een klassieke hoed die past bij haar persoonlijkheid in plaats van het creëren van afschuw in de stijl en gedachten van anderen, zal ze dit bereiken vooral wanneer op het strand. Conventionele, volle, of apparaat georiënteerde hoeden moeten worden vermeden ten koste van alles.

De gele, rode, blauwe of groene edelstenen die in ruitvorm te zien zijn op de retrograde halzen van onze dames zijn nu een onderdeel van het kostuum en geven hen ook een zeker je ne sais quoi. Zij verschenen ongeveer vijftig jaar geleden voor het eerst. De edelstenen hebben een creatief gebruik en ze zorgen ook voor verrassende en prachtige tinten.

Hat Kids kostuum speelt een rol in mysterieuze grote hoedenmaker. Het hoofdpersonage zou een vertolking van een clown kunnen zijn. Mooie kleine hoeden moeten ook worden gedragen. Een heel klein hoedje zal hen zo schattig doen lijken. Maar een grote hoed over de oren houden zal hun effect volledig bederven. Door de hoed op de juiste manier te dragen kun je de mensen een gevoel geven dat ze niet kunnen vergeten. Een zeer oude stijl van de hoed kan eindelijk worden gedragen die is een echte head turner. Een hoed die rond de nek wordt geknoopt, geeft je een echte bohemienlook. De kinderen moet worden aangeraden hun oorspronkelijke onschuld te bewaren en de rol van een onschuldig kind aan te nemen dat een goede fee speelt. Ze moeten gigantische clochehoeden dragen, wat het typische karakter van de fee is. Een baret kan hen ook veel stijl brengen.

Lees meer:
Handgemaakte hoeden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *