Hoe goede werknemers aan te werven

Hierna wil ik drie bedrijven aanbevelen die begrijpen hoe je alle ruimtes van een ruimte verhuurt en hoe je geweldige werknemers aanneemt.

1. Werk in een gedeelde ruimte

Wanneer u een bedrijf als ondernemer begint, wilt u waarschijnlijk werknemers of klanten de mogelijkheid bieden om thuis of zelfs van buiten het bedrijf te werken.

Het opzetten van werk in gedeelde ruimten kan echt goedkoop en heel gemakkelijk zijn. Veel delen van een fysiek kantoor kunnen worden verhuurd, als u bereid bent dat te doen.

Plannen beginnen meestal bij $4.000 per maand met 4 personen. Sommige bedrijven bieden zelfs een heel klein startend kantoor aan als u dat nodig heeft.

De extra’s zijn dat alle kosten in de huur zijn inbegrepen. U krijgt waarschijnlijk meerdere kantooruren, gratis snel internet, en nog veel meer.

WorkInSpace is een van de bedrijven die de voordelen van huur delen begrijpen. Startups die investeren in WorkInSpace slagen meestal op meerdere manieren.

Het beste deel is dat u de kans krijgt om vrij te werken wanneer het kantoor gewoonlijk onbezet is. Als u zich in dezelfde stad bevindt als het kantoor, is het van groot belang een strategie uit te stippelen om dit mogelijk te maken.

De juiste huurders in het juiste gebouw krijgen is een gedeelde ruimte, maar Cari Canino nam dit idee en ging ermee aan de slag. Zij is de CEO van WorkInSpace en ze werkt eraan om er het top tech bedrijf in het Verenigd Koninkrijk van te maken.

WorkinSpace gebruikt een build-to-demand model. Ze geven ondernemers een plek om te werken, maar een tijd. Het kost een bepaalde tijd om een nieuwe ruimtes te huren en er een werkend kantoor van te maken. Het standaardplan is 6 weken, maar klanten kunnen zich aanmelden.

Hoe u geweldige werknemers kunt aannemen: de 3 meest gemaakte fouten

De eerste taak van elke start-up is te begrijpen waarom goede werknemers hun baan niet willen opgeven.

Doe je best om het beste talent te vinden en bied een echt goed werkaanbod op basis van prestaties. Maar dan, werknemers hebben excuses nodig.

Zij moeten kunnen zeggen: “Ik hou van mijn baan, het is een geweldige plek, maar ik moet thuiswerken en nu kunnen we geen mensen aannemen omdat het ons helpt te groeien”.

Lees meer:
Zaalverhuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *