Genezing en Genezing

Energetische therapie Den Bosch

Wat je met je vingertoppen kunt doen is verbazingwekkend.

In feite kun je je vingertoppen op alles zetten wat je maar wilt. In feite, dragen ze ook energie over. Je vingertoppen zijn uitzonderlijk goed in het reinigen en in balans brengen van je energieveld. Je kunt ze op specifieke plaatsen van het lichaam leggen om specifieke gezondheidsproblemen te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld je vingertoppen op een snijwond of schaafwond leggen en deze reinigen. Je kunt je vingertoppen op een specifieke kwaal leggen en deze volledig in balans brengen door de aanraking van je vingertoppen. Je kunt schreeuwen of je onderbewuste verhaal vertellen, en je vingers zullen de instrumenten zijn die het gezeur doen. Je vingers die je net hebt aangeraakt kunnen ook je stemming veranderen. Als je in een zure bui bent kunnen je vingers verantwoordelijk zijn voor het loslaten van het sap, zodat je een meer verkwikkende, creatieve energie kunt nemen om je lichaam en je geest te helen en te verjongen. Je vingers zijn als een relbrander, en ze vernietigen situaties die wanhopig in een ovenachtige toestand moeten worden gegooid. Transformeer je negatieve houding door de Negatieve Jij aan te raken!

Ik werkte eens met een patiënt die belast was met het genezen van de zieken. We gebruikten een healing cirkel om haar energie te harmoniseren, en terwijl we praatten werd ze energieker. Ik volgde al snel toen haar aura en energiepatroon rustig en plotseling begonnen te veranderen. Ik was stomverbaasd! Ik heb met honderden anderen gestudeerd en gewerkt, en de handen van de handen zijn het belangrijkste en nuttigste instrument in elke healing sessie. Er zijn veel verschillende methodes om de handen voor te stellen. Het is complex en vol nuances en subtiele betekenissen. Dit volledige artikel gaat daar alleen maar over en spreekt daarover. Het is belangrijk om bij je handen te zijn – fysiek, aurisch en mentaal, GOD Era. Als je je schaduw Secretaris lange uren vastplakt wordt ze zeurderig, onproductief, en wordt ze aan één hand gebruikt om alle levensbevestigende dingen te doen die een mens kan doen. We hebben onze handen en voeten en geesten nodig!

De handen worden voor alles gebruikt! We houden de handen van anderen vast om hun genezing te beïnvloeden. We geven handen en wonderen aan anderen, en soms brengen we genezingsprocessen over. We praten vaak en vertrouwen op handen om gevoelens uit te drukken. Hoe simplistisch het ook mag klinken, een geweldige manier om hogere energie van de ene hand op de andere over te brengen is door het toepassen van het Glimlachgebaar.

Een glimlach wordt vaak voor iedereen verborgen gehouden, behalve voor degene die de Geest of God heeft begiftigd. In het begin van een healing sessie, kunnen we de hand die de Spirit aanraakt branden om de ontvanger te zuiveren. Het is een zegen voor zowel degene die ontvangt als degene die de helende energie uitzendt! Onthoud dat als je zaadjes plant, je moet toekijken hoe ze wortel schieten. Op dezelfde manier als je spirituele energie uitzendt, moet je erop letten dat de kanalen voor het afgeven ervan open zijn, en ervoor zorgen dat je de energie niet vervuilt. Dit is wat ik mijn cliënten en mezelf bijna mijn hele carrière heb geleerd.

De meesten van jullie kennen het wel, maar beoefenen jullie het ook? Ik geef les in de Sobra licht aanrakende aanrakingstechniek, omdat ik geloof dat iedereen kan leren om op zijn eigen tijd en manier toegang te krijgen tot de hogere frequenties van gezondheid en genezing. Dit is fysiek en ook spiritueel hoe ik energetische therapie benader.

Lees meer:
Natuurcoach

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *