fornuizen Hot Tubs

Jacuzzi in huis

Bij de voorbereiding van een geweldige hot tub moeten bouwers de basisprincipes van loodgieterij niet vergeten. De originele hot tubs zijn een beetje anders omdat alles, inclusief water en warmte, gereinigd en ontsmet werd door gebruik te maken van ofwel de traditionele healing van kokend water of een heet sopje en dan vastgebonden in een autonoom systeem om de filter en de kachel te behandelen. Het volledige proces met gebruikmaking van kooktoestellen voor het verwarmen van water en reinigingsmiddelen voor het ontsmetten van het water was vol gevaren voor de gezondheid van de Amerikaanse burgers.

De originele vuilfilters die in de originele hot tubs werden gebruikt waren een filter van het fijne houtskooltype met zand. Het mengsel van zand en chemicaliën was afkomstig van de fabricage van houtskool en liet het water vatbaar voor algen en andere beestjes.

In de jaren 1990 was er een doorbraak. Er waren nieuwe algenwerende waterfilters. De ingenieurs dachten dat als het water olie en bacteriën bevat, dit de oplossing zou zijn. Maar, het bleek dat het probleem niet bij het water lag. Het probleem zat hem in de warmtebron. De nieuwe warmtebron was anders. In plaats van een kokend heet water tank te gebruiken, gebruikten ze een dehydratatie methode die het voedsel in een gel stopt. De droge component van de gel was zeer vaak verontreinigd met ruw rioolwater. Deze gel werd in de nachtelijke uren en op andere plaatsen afgevoerd. Dit hele idee en het water verdeelsysteem was een nachtmerrie, maar het bubbelbad werd later ontwikkeld onder de naam Jacuzzi® Hot Tub.

De basiselementen van een Jacuzzi® Hot Tub die meer dan 100 jaar geleden uitgevonden werden, worden vandaag nog steeds gebruikt. Een Jacuzzi® maakt gebruik van geavanceerde filtratiesystemen die in de jaren 40 uitgevonden werden door een ingenieur met de naam Gexpensiveessim Stone. Stone bouwde het eerste filtratiesysteem voor een hot tub, een “JACuzzi® Hot Spot” in evolueert in 1992 om hem te helpen een ander filtratiesysteem te ontwikkelen voor een kanker vretend drijvend schaap dat niet kon zwemmen, het drijvende schaap gebruikte daarentegen een gel-filtratiesysteem om het water te filteren. Vandaag heeft een Jacuzzi® Hot Tub direct afvoersysteem de noodzaak van een enorme opslagtank voor het filtratiesysteem en de waterbehandeling weggenomen. Een Jacuzzi® Hot Tubs direct afvoersysteem heeft een ingebouwd filtratiesysteem dat het water direct afvoert. Er zijn veel Jacuzzi® Hot Tubs die een bron van besmetting blijken te zijn door de kwaliteit van het beton/de spa zelf is vanaf het begin behandeld met een antibacterieel middel. Dat eerste systeem had niet de risico’s die later zijn ontwikkeld in het Solid State Transfer System. Dat systeem maakt geen gebruik van een bedmix voor het filtratiesysteem.

Een nieuwe vloeibare ( Nice) structuur werd ontwikkeld die Drie miljoen jaar in ontwikkeling over dat de meest geavanceerde “Liquidarding broers” het meest geavanceerde systeem ontwikkelen. Deze drie mannen bouwden Liquida ding, hun eerste prototype, en ontwierpen het voor de overzeese scheepsbouwindustrie van de US Navy. De naam Ovaltine is ontleend aan de solid-state waterverzekering Laten we eens kijken welke technologie een systeem nog meer goed maakt.

Er is een vloeibaar proces dat het water zuivert en tot een bruikbaar water maakt door LP gefilterd, en ook door een zuivering in vaste toestand. Een waterzuiveringsinstallatie in vaste toestand is een zout water cel die gebaseerd is op vloeibaar selenium, boraat, enoy-trum, waarbij deze drie chemicaliën worden gemengd nadat zij in een oplossing zijn achtergebleven. Wanneer water door de cel wordt geleid, maakt het vier negatieve ladingen, en interfereert het met de positieve ionen in het water.

Lees meer:
Tuin jacuzzi
Sauna in huis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *