De voordelen van massagetherapie

Massage Tilburg

De massagetechnieken kunnen van persoon tot persoon verschillen, hoewel sommige van dezelfde technieken voor iedereen kunnen worden gebruikt. U kunt een therapeut die gespecialiseerd is in een bepaald gebied van massage therapie zien als soms een “Massage Therapeut”.

Massagetechnieken dateren eigenlijk al van vele jaren voordat het tuben ooit werd uitgevonden en het was heel goed mogelijk, zelfs tientallen jaren daarvoor. De meeste huwelijkstherapeuten, spirituele leiders, en degenen die met succes behandeld worden door een arts of chiropracticus, evenals andere artsen die de technieken in hun eigen praktijk gebruiken, worden massagetherapeuten genoemd.

Hoewel er nu massagetherapeuten zijn die een vergunning hebben om op mensen te oefenen, zijn zij niet in staat om hun handen te gebruiken op enig ander deel van het lichaam dan hun handen. De meest voorkomende vorm van massage therapie die de meeste mensen kennen is die van de Zweedse massage. De meest voorkomende vorm van Zweedse massage is die op de handen. Voor deze vorm van de therapie is het de voorkeur dat de therapeut de handen bedekt met ofwel een vochtige handdoek of een koude droge een.

Voor de meeste mensen, die deze vorm van therapie hebben ondergaan na een stevige wandeling of jogging, kan de opluchting van de warme en natte handen onmiddellijk de vermoeidheid van de training van de vorige dag tegengaan en een toename van kracht, flexibiliteit en een algemeen gevoel van welzijn en welbevinden bevorderen. Voor degenen die serieus zijn over het verhogen van spiermassa, moet de focus op de “vervelende” voor de vitale richten op het lichaam zal resulteren in de therapeut het leveren van een veel meer zinderende en effectieve massage.

Het is belangrijk op te merken dat er verschillen zijn tussen commerciële massage en de massagetherapie zoals hierboven beschreven. Terwijl degenen die serieus zijn over het toevoegen van een nieuwe dimensie aan de massage therapie beroep kan overwegen het leren van een aanraking therapie als een keuzevak op een school of kan een certificering als massage therapeut vereisen, degenen die niet serieus zijn over het bevorderen van hun opleiding of beroep zou beter af zijn met behulp van de hands-only massage voor hun algemene gezondheid en wellness verbetering.

De hands-only massage heeft een verscheidenheid van potentiële voordelen die gewoon te klein zijn om te worden verdoezeld. Zo kan de hands-only massage iemand helpen een algemene verbetering te voelen in de spieren en het zachte weefsel, maar de meeste mensen ontdekken dat het een sterk kalmerend effect heeft. Hoewel het voor de meeste mensen ondraaglijk saai is, hebben sommige mensen een geconditioneerde reactie op pijn. Deze mensen kunnen zelfs hun handen tot een kookpunt brengen, en kalm blijven terwijl ze het stekende gevoel verdragen.

Net als bij andere soorten massage, biedt de hands-only massage de mogelijkheid voor een verhoogde circulatie. Terwijl de meeste massage therapeuten zijn niet beperkt tot het gebruik van hun handen alleen, de hands-only massage heeft zijn eigen potentieel voor het verstrekken van nog meer voordelen. Bijvoorbeeld, hebben sommige studies aangetoond dat het masseren van de handen kan een betere circulatie te anticiperen, kan dit vooral veelbelovend voor degenen die moeite hebben het ontvangen van gelijke voordelen van de andere elementen van een massage.

Algemeen wordt aangenomen dat hands-only massage de bloedsomloop van het lichaam aanzienlijk kan verbeteren, en het lichaam kan helpen bij het elimineren van stress, naast tal van andere positieve voordelen. Dus, voor degenen die nog niet overtuigd zijn, gun uzelf een paar weken om het te proberen, en kijk wat u krijgt.

Lees meer:
Ontspanningsmassage Tilburg
Mindfulness Tilburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *